Uw goed werkende buitenboordmotor.

Uw buitenboordmotor blijft in goede staat als hij op de juiste tijd onderhouden wordt. Goed onderhoud voorkomt narigheden zoals het slecht lopen van de motor, te weinig kracht leveren of zelfs in het geheel niet willen starten. Breng uw motor na het seizoen bij ons voor onderhoud. Wij geven uw buitenboordmotor een passende beurt en verzorgen eventuele reparaties.

Wij voeren onderhoud uit aan alle A-merken buitenboord motoren. Zowel 2-takt als 4-takt.  Onder andere Honda, Yamaha, Evinrude, Mercury, Mariner, Suzuki, Johnson etc. Een groot aantal punten worden door ons gecontroleerd en indien nodig gereinigd en afgesteld. Ook zaken als anodes, olie, bougies en filters vervangen horen daar bij.

Mochten er zaken vervangen moeten worden, dan krijgt u vooraf van ons een opgave van de kosten. U kunt dan zelf beslissen wat er mee moet gebeuren.

Wij kunnen eventueel bij zwaardere motoren uw boot takelen en in de werkplaats plaatsen voor onderhoud en reparatie. Ook behoort een proefvaart tot de mogelijkheden. Uw boot stallen in een verwarmde en beveiligde loods? Ook dat kan. Klik hiervoor op deze link naar de juiste pagina.

Na het onderhoud en eventuele reparatie krijgt u van ons een buitenboordmotor retour die het volgende seizoen weer probleemloos voor u aan het werk gaat. Dat is echt genieten van watersport!