Op zoek naar winterstalling voor uw schip?

 

Uw jacht veilig in onze winterstalling

Houd uw jacht in topconditie door gebruik te maken van onze verwarmde winterstalling. We bieden plek aan honderden jachten in onze beveiligde loodsen. Naast onze verwarmde loodsen, bieden wij u in de winter ook de mogelijkheid om uw jacht veilig op de kade te stallen. 

Met brand- en inbraakbeveiliging

Uw jacht in topconditie houden? Dan raden wij u aan gebruik te maken van onze winterstalling. Het winterseizoen loopt van 15 oktober tot en met 31 mei. Onze loodsen hebben een oppervlakte van maar liefst 5.500 m2 en bieden plek aan honderden jachten. Belangrijker, de loodsen zijn geheel verwarmd en voorzien van elektronische brand- en beveiligingsinstallaties. Een veilige plek voor uw jacht dus. Wilt u de winter benutten om werkzaamheden aan uw jacht te laten uitvoeren, dan staat het team van MYS voor u klaar. 

Hieronder kunt u de winterstallingsformulieren downloaden als een PDF bestand. Na deze ingevuld te hebben kunt u deze versturen als PDF bestand naar info@mys.nl Wij verzorgen dan de registratie en bevestigen deze aan u.

    DOWNLOAD HIER REGISTRATIEFORMULIER EN WINTERSTALLINGSFORMULIER

DOWNLOAD MYS VOORWAARDEN